Produse pentru industrie - Uleiuri pentru prelucrari metale
- AQUAMET 95
Ulei emulsionabil cu aspect laptos, formulat cu esteri sintetici si utilizat in operatiile de prelucrare prin aschiere a metalelor.
- AQUAMET 104
Ulei emulsionabil multifunctional, cu excelente proprietati tehnologice.Contine ulei mineral inalt rafinat, ulei sintetic si aditivi EP; este recomandat pentru operatiile de aschiere a materialelor feroase, a aluminiului si aliajelor sale, precum si a aliajelor galbene.
Fluid semisintetic cu proprietati de extrema presiune destinat operatiunilor de taiere si rectificare ale metalelor. Poate fi utilizat si pentru matritare si ambutisare in conditii de medie severitate.
- AQUAMET 260 EP
Fluid sintetic care nu contine nitriti si este recomandat pentru prepararea emulsiilor utilizate in operatiile de prelucrare prin aschiere si rectificare.
- AQUAMET S 300
- ULEX MB 200
Lubrifiant emulsionabil de racire-ungere, semisintetic, biocidat, recomandat pentru operatiile de taiere si rectificare a metalelor. Produsul are o comportare exceptionala in serviciu, fara probleme de degradare datorate bacteriilor.
- ASTER
M/L, TG, FP, RF, MM,
     MM/E, TA, MP
Serie de lubrifianti in intregime fara clor, neemulsionabili, utilizati in operatiile de prelucrare a metalelor: rectificare, stantare, gaurire in adancime, danturare, brosare, prelucrari prin aschiere, honuire, in functie de tipul produsului si severitatea operatiei.
Distilat petrolier dearomatizat si desulfurat, formulat special pentru laminarea la rece a aluminiului.
Specificatii: F.D.A. 178.3910
- LAMIUM 11 C
 
Agip. Stile Italiano!
S.C. ROLINE COM S.R.L. - Distribuitor Autorizat Lubrifianti AGIP