Produse pentru industrie - Unsori
- GREASE 33/FD
Unsoare cu o consistenta deosebita, formulata cu un agent de ingrosare special, cu punctul de picurare extrem de ridicat, asigurand o lubrifiere extrem de buna si protectie antiuzura.
- GREASE MU
- GREASE MU EP
- GREASE SLL/00
NLGI 00
Unsoare cu baza sintetica, pe baza de litiu, cu proprietati antioxidante, anticorozive si extrema presiune, pentru lubrifierea angrenajelor in carter inchis a motoreductarelor, lubrifierea centralizata a preselor pentru vulcanizarea cauciucului.
Unsoare speciala de culoare galben-bruna, infuzibila, cu aplicatii speciale.
- GREASE NF 2
Unsoare pe baza de sapun litiu-calciu, de culoare neagra, cu o structura omogena, continand aditivi de extrema presiune (EP).
- MP GREASE
NLGI 2
Unsori multifunctionale, de culoare galben-maro, pe baza de sapun de litiu. Unsorile difera doar prin clasa de consistenta.
NLGI 3
NLGI  0, 1, 2, 3
Specificatii: ISO L-X-BCHA 0, 1, 2, 3; DIN 51825 K2K-30 
NLGI 00, 0, 1, 2, 3
Unsori de extrema presiune pe baza de sapunuri de litiu, cu aditivi extrema presiune fara plumb, utilizate la lubrifierea lagarelor cu alunecare si rostogolire, rulmentilor, angrenajelor care lcreaza in conditii de exploatare foarte dificile.
Specificatii: ISO L-X-BCHB 00,0,1,2,3; DIN 51825; DIN 51826
Specificatii: ISO-L-CKG; DIN 51826, G PG 00 K-30
NLGI 2
NLGI 2, 3
- GREASE NG
Unsori pe baza de calciu, cu grafit, cu proprietati antiuzura, recomandate pentru lubrifierea lagarelor deschise, lanturilor, componentelor echipamentelor supuse in general la regimuri de viteze mici si incarcari mari, cand acestea opereaza in special in medii supuse actiunii prafului si umezelii.
Unsori pe baza de litiu cu bisulfura de molibden, utilizate pentru lubrifierea lagarelor cu alunecare si rostogolire, angrenajelor, transmisiilor cu lanturi care opereaza in conditii severe de soc si vibratii.
- GREASE SM
NLGI 2, 3
Specificatii: ISO L-XB-BCHB 2; DIN 51825  KF 2 K-20; BARMAG; HAUS HERR; ZEPPELIN; LIEBHERR; WERKSNORM
NLGI 1, 2, 3, 4
Unsori pe baza de calciu, de culoare galbena, ce rezista chiar si la spalarea cu apa fierbinte,utilizate pentru lubrifierea axelor, lagarelor, ghidajelor si articulatiilor expuse umezelii si apei.
- GREASE CC
Unsori de culoare neagra, cu o structura omogena,  obtinute prin dispersia sapunurilor mixte de litiu - calciu, care contin aditivi EP, si au o buna stabilitate la contactul cu apa, formulate in special pentru aplicatiile din industria siderurgica.
NLGI  0, 1, 2
- GREASE LP
- GR API 5A2
Unsoare de culoare neagra pe baza de litiu, continand grafit coloidal si pulberi de plumb, cupru si zinc, formulata pentru  lubrifierea si etansarea prajinilor de foraj, tubulaturii si conductelor folosite in instalatiile de foraj (in special cele petroliere).
Specificatii: API 5A2
NLGI 1
 
Agip. Stile Italiano!
S.C. ROLINE COM S.R.L. - Distribuitor Autorizat Lubrifianti AGIP